Pui crocant

Printeaza

Pui crocant

Ingrediente:Pui crocant

  • 4 copane de pui
  • 1/2 ceaşcă pesmet
  • 2 linguriţe de pătrunjel tocat
  • 1 linguriţă sare
  • 1 linguriţă boia
  • câteva boabe de piper
  • frunze de dafin

 

Mod de preparare:

Taie copanele în două. într-un castronel amesteci pesmetul cu celelalte de mai sus şi treci copanele prin acest amestec, având grijă să se îmbrace complet bucăţile de carne.

Le pui în ulei bine încins, să se rumenească.

Pui crocant

Pui crocant

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.