Pui in crusta de mustar cu miere

Printeaza

Pui in crusta de mustar cu miere din: piept de pui, maioneza, miere, mustar, praf de usturoi, boia de ardei, sare, piper, pesmet.

Ingrediente:

  • 2 piepti de pui
  • 1 ceasca maioneza
  • 1/3 ceasca miere
  • 1/4 cana mustar
  • 1/4 lingurita praf de usturoi
  • 1/4 lingurita boia de ardei
  • sare si piper
  • 2 cesti pesmet
  • salata verde, pentru servire

 

Mod de preparare:

Pui in crusta de mustar cu miere: Intr-un castron, combina maioneza, mustar, miere, praf de usturoi, boia de ardei, piper negru proaspat macinat. Se amesteca pana cand totul este uniform combinat apoi gustati si se condimenteaza cu sare.

Impartiti sosul in doua parti.

Taiati pieptul de pui fasii groase. Puneti carnea de pui feliata intr-un bol cu jumatate de sos de mustar cu miere si se amesteca pentru a se acoperi. Bagati la frigider pentru cel putin 30 de minute.

Se incalzeste cuptorul la 200C.

Pregatiti o tava c hartie de copt. Se toarna pesmetul intr-un castron mare. Dati bucatile de pui prin pesmet. Asezati in tava. Coaceti aproximativ 30 minute. Se serveste cald cu sosul ramas pe pat de salata.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.