Șnițel de Pui în Crustă de Pesmet din: piept de pui, oua, pesmet, faina, sare, piper, ulei. Șnițelul este un fel de mâncare iubit de multe culturi, oferind o textură crocantă la exterior și carne suculentă la interior. Această rețetă clasică este perfectă pentru o cină în familie sau ca element principal într-un prânz copios. […]
Pui în crustă de nuci şi fulgi de porumb
PrinteazaPui în crustă de nuci şi fulgi de porumb din: piept de pui file, oua, miez de nuca, fulgi de porumb, rosii cherry, lapte, busuioc, ulei, sare.
Ingrediente:
- 400 g piept de pui file
- 2 oua
- 50 g miez de nuca
- 50 g fulgi de porumb
- 250 g rosii cherry
- 1 lingura lapte
- 1 lingurita busuioc uscat
- 60 ml ulei
- sare
Mod de preparare:
Prăjeşti puţin nucile în cuptor, apoi le macini, într-un castron, baţi ouăle cu laptele şi puţină sare.
Amesteci nuca măcinată cu fulgii de porumb zdrobiţi. Tai pieptul de pui în fâşii subţiri, pe care le treci prin ou, apoi prin amestecul cu nuci.
Ungi o tavă cu 30 ml ulei şi aşezi bucăţile de carne. Le stropeşti cu 2-3 linguri de ulei şi introduci tava în cuptorul preîncălzit, la foc mediu.
Le coci timp de 15 minute pe o parte, apoi le întorci pe partea cealaltă pentru alte 10 minute.
Spre sfârşit, pui în tavă şi roşiile puţin crestate, presărate cu busuioc mărunţit.
Serveşti bucăţile de pui împreună cu roşiile cherry sau cu salată verde şi castraveţi.
Pui în crustă de nuci şi fulgi de porumb
Pofta buna!
Pui in crusta de parmezan cu mustar
Pui in crusta de parmezan cu mustar din: pui, pesmet, parmezan, sare, unt, mustar dijon, sos worcestershire, usturoi. Carnea de pui furnizează vitamine și minerale esențiale, cum ar fi niacina (vitamina B3), fosfor, seleniu și vitamina B6. Datorită conținutului său bogat de proteine, carnea de pui este o opțiune excelentă pentru sportivi și pentru cei […]