Pui in crusta cu sos de branza

Printeaza

Pui in crusta cu sos de branza din: piept de pui, boia, alune, sare, piper, branza mascarpone, branza brie, nucsoara, ghimbir, chivas, ulei de masline, cartofi si unt.

Ingrediente:Pui_in_crusta_cu_sos_de_branza

  • 600 g piept d epui
  • o lingurita boia
  • 100 g alune macinate
  • sare
  • piper negru macinat

pentru sos:

  • 100 g branza mascarpone
  • 100 g branza brie
  • un praf nucsoara
  • o lingurita ghimbir
  • chivas pentru ornat
  • 6 cartofi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

Se feliază pieptul de pui si se condimentează cu sare si piper Separat, se freacă untul cu sare, cu alunele şi boiaua. Se fierb cartofii. Se taie brân­za brie cubulete şi se topeşte la baie de aburi. Se adaugă brânza mascarpone, sare, piper, ghimbir, nucşoară şi, la final, chivas tocat mărunt.

Se pun bucăţile de carne pe grătarul încins şi se rumenesc, apoi se dau prin sosul de unt. Se scot cartofii, se feliază si se servesc alături de came cu crema de brânză.

Pui in crusta cu sos de branza

Pui_in_crusta_cu_sos_de_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.