Pui in crusta de mustar cu miere din: piept de pui, maioneza, miere, mustar, praf de usturoi, boia de ardei, sare, piper, pesmet. Ingrediente: 2 piepti de pui 1 ceasca maioneza 1/3 ceasca miere 1/4 cana mustar 1/4 lingurita praf de usturoi 1/4 lingurita boia de ardei sare si piper 2 cesti pesmet salata verde, […]
Pui in crusta
PrinteazaPui in crusta din: paine, pesmet, supa de pui, oua, sare, telina, pui, ciuperci, unt.
Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.
Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase. În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.
6-8 portii
Ingrediente:
- 1/2 paine, taiata cuburi
- 180 gr pesmet
- 360ml supa de pui
- 3 oua, batute
- 1 lingurita sare
- 90gr telina tocata
- 2 linguri ceapa tocata
- 360gr pui gatit
- 1 cutie ciuperci, feliate si scurse
- 1 lingura unt
Mod de preparare:
Intr-un bol, combinati painea si 40gr pesmet, adaugati supa, oualele, sare, telina, ceapa, pui si ciuperci.
Amestecati si transferati intr-o tava termorezistenta, unsa in prealabil. In tigaie topiti untul si rumeniti pesmetul ramas.
Presarati in tava si gatiti la 170C timp de 1 ora.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pofta buna!