Pui cu ardei si ceapa verde

Printeaza

Pui cu ardei si ceapa verde din: pulpe de pui, ardei grasi, vin alb, usturoi, ceapa verde, rosii in bulion, boia, ulei, sare.

Ingrediente: Pui_cu_ardei_si_ceapa_verde

  • 2 pulpe întregi de pui
  •  4 ardei graşi de culori diferite
  •  250 ml vin alb
  • 4 căţei usturoi
  • o legătură ceapă verde
  • 3-4 roşii în bulion
  • o linguriţă boia
  • 3 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare:

Carnea se curăţă bine şi se pune la rumenit în două linguri de ulei. Se presară cu sare şi boia după gust şi, după ce s-a rumenit pe ambele părţi, se scoate din tigaie.

Se mai adaugă o lingură de ulei şi se pun la călit ardeii tăiaţi fâşii şi ceapa tocată. Se adaugă şi usturoiul în cămaşă. După ce ardeii s-au înmuiat puţin, se adaugă roşiile tăiate mărunt şi vinul.

Se pune şi puiul şi se lasă la fiert 30 de minute, sub capac.

Pui cu ardei si ceapa verde

Pui_cu_ardei_si_ceapa_verde

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.