Pui cu bere şi ardei iute

Printeaza

Pui cu bere şi ardei iute

Pui cu bere şi ardei iute

Ingrediente:

  • două kg piept de puii
  • 5 ardei iuţi roşii în oţet
  • 300 g ceapă
  • 50 g usturoi
  • 50 g roşii în bulion
  • 1.500 ml bere neagră
  • 800 g arpagic
  • oregano
  • 250 ml ulei
  • 50 g sare

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie julienne şi se rumeneşte în ulei. Usturoiul se pisează. Ardeiul se toacă mărunt.

Roşiile se zdrobesc, se amestecă împreună cu usturoiul, ceapa şi ardeiul.

Sosul de roşii se pune într-o cratiţă cu puţin ulei, se fierbe două minute, se adaugă puiul, arpagicul, berea, oregano, se sărează şi se lasă la foc mic până când fierbe carnea.

Se prezintă pe platou cu decor de verdeaţă.

Pui cu bere şi ardei iute

Pui cu bere si ardei iute.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.