Pui cu bere si stafide
PrinteazaPui cu bere si stafide din: pulpe de pui, ceapa, stafide, bere, ulei, sare, piper.
- 4 pulpe de pui
- 2 cepe
- 2 linguri cu stafide
- 1 l bere neagră
- 3 linguri cu ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune la încins uleiul într-o tigaie încăpătoare şi rumeneşte pe rând pulpele de pui condimentate pe fiecare parte. Când devin aurii, scoate-le pe un şervet.
Intre timp, curăţă ceapa, tai-o mărunt şi aşaz-o în tigaia în care ai rumenit puiul. Când devine sticloasă, adaugă din nou carnea împreună cu stafidele. Amestecă.
Toarnă berea (cât să acopere carnea). Lasă la fiert, la foc mic, aproximativ 45 de minute, până scade zeama.
Pui cu bere si stafide
Pofta buna!