Pui cu bere

Printeaza

Pui cu berePui cu bere

Ingrediente:

  • 1 pui
  • 5 cepe de marime medie
  • 3 morcovi
  • 2 linguri boia de ardei
  • 2 linguri margarina
  • 2 linguri untura sau ulei
  • o sticla de 0,5 I de bere

 

Mod de preparare:

Taiem puiul bucati, il punem in cratita cu uleiul, morcovul taiat feliute, ceapa taiata in sferturi, margarina, untura si boiaua.

Lasam pe foc 2-3 minute si turnam jumatate din bere. Cand puiul si morcovii sunt fiertj, este gata! Se serveste cu cartofi prajti taiati in sferturi sau cu piure de cartofi.

 

Pui cu bere

Pui cu bere.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Interesanta reteta asta de pui cu bere. Merita incercat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.