Pui cu branza rasa
PrinteazaO reteta simpla de pui cu branza rasa din: piept de pui, suc de rosii, ceapa, cimbru, ienibahar, sare, piper si branza rasa.
- 5 piepţi pui
- 2 pahare suc de roşii
- 2 cepe mari
- 1 linguriţă cimbru
- 2 linguri unt
- ienibahar
- sare şi piper, după gust
- 3 pahare brânză sărată
Mod de preparare:
Sc dezosează piepţii dc pui şi se prăjesc uşor în ulei bine încins înainte, pe ambele feţe. Se adaugă ceapa tăiată mărunt şi se lasă pe foc, amestecând continuu, până ce ceapa s-a călit. Se toarnă sucul de roşii, două pahare cu apă caldă, apoi cimbrul, piperul şi sarea, punându-se şi puţin unt deasupra. Când carnea este bine fiartă, se adaugă brânza rasă şi se mai lasă încă zece minute pe foc.
Poftă bună!