Pui cu branza Roquefort si vin alb
PrinteazaPui cu branza Roquefort si vin alb din: pui, branza roquefort, smantana, sare, piper, ulei si vin alb.
- 1/2 pui
- 150g branza Roquefort
- 150g smantana
- sare
- piper
- ulei
- vin alb
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se pune ulei, se adauga carnea de pui taiata in bucati mici si se prajeste pe ambele parti pana cand carnea devine aurie. Se pune sare, piper, putin vin alb, se acopera cu apa si se fierbe timp de 25 minute.
Intr-o alta tigaie se amesteca bucatile de branza Roquefort cu smantana si se pune la foc mic pana cand branza se topeste. Daca aceasta compozitie este prea groasa se poate adauga putin lapte pentru a o dilua.
Cand puiul este gata se scoate pe platou si se pune peste el compozitia de branza cu smantana.
Se serveste cald cu garnitura de cartofi sau cu piure.
Pofta buna!