Pui cu branza Roquefort

Printeaza

Pui cu branza Roquefort din: pui, branza roquefort, smantana, sare, piper, ulei si vin alb.

 

Ingrediente:Pui cu branza Roquefort

  • 1/2 pui
  • 150 g branza Roquefort
  • 150 g smantana
  • sare si piper
  • ulei
  • vin alb

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se pune ulei, se adauga carnea de pui taiata in bucati mici si  se prajeste pe ambele parti pana cand carnea devine aurie. Se pune sare, piper, putin vin alb, se acopera cu apa si se fierbe timp de 25 minute.

Intr-o alta tigaie se amesteca bucatile de branza Roquefort cu smantana si se pune la foc mic pana cand branza se topeste.  Cand puiul este gata se scoate pe platou si se pune peste el  compozitia de branza cu smantana.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.