Pui cu branza sarata
PrinteazaPui cu branza sarata din: piepti de pui, suc de rosii, ceapa, cimbru, unt, ienibahar, sare, piper, branza sarata.
- 5 piepţi pui
- 2 pahare suc de roşii
- 2 cepe mari
- 1 linguriţă cimbru
- 2 linguri unt
- ienibahar
- sare şi piper, după gust
- 3 pahare brânză sărată
Mod de preparare:
Se dezosează piepţii de pui şi se prăjesc uşor în ulei bine încins înainte, pe ambele feţe. Se adaugă ceapa tăiată mărunt şi se lasă pe foc, amestecând continuu, până când ceapa s-a călit.
Se toarnă sucul de roşii, două pahare cu apă caldă, apoi cimbrul, piperul şi sarea, punându-se şi puţin unt deasupra. Când carnea este bine fiartă, se adaugă brânza rasă şi se mai lasă încă zece minute pe foc.
Pofta buna!