Pui cu cartofi noi si rozmarin
PrinteazaPui cu cartofi noi si rozmarin din: spanac, ceapa, cartofi noi, linte, iaurt, chimen, ulei de masline, sare, piper.
- 400 g spanac tanaar
- 1 ceapa
- 250 g cartofi noi
- 150 g linte
- 100 ml iaurt degresat
- 1 lingurita chimen macinat
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Puneţi uleiul într-o tigaie şi adăugaţi carnea tăiată în cubuleţe. Rumeniţi-o, amestecând din când în când, până când scade toată apa lăsată de carne, apoi adăugaţi cartofii curăţaţi, întregi, dacă sunt mai mici sau tăiaţi, dacă sunt mai mari. Prăjiţi-i pe toate părţile, amestecându-i din când în când.
După 5 minute, adăugaţi utturoul tocat mărunt şi rozmarinul tocat mărunt şi frecat apoi într-un mojar cu puţină sare. Turnaţi pes¬te ingrediente 150ml apă şi lăsaţi vasul la foc potrivit. Amestecaţi din când în când şi când lichidul a scăzut la jumătate, opriţi focul. Serviţi preparatul cald.
Pui cu cartofi noi si rozmarin
Pofta buna!