Pui cu cartofi noi si rozmarin

Printeaza

Pui cu cartofi noi si rozmarin din: spanac, ceapa, cartofi noi, linte, iaurt, chimen, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Pui_cu_cartofi_noi_si_rozmarin

  • 400 g spanac tanaar
  • 1 ceapa
  • 250 g cartofi noi
  • 150 g linte
  • 100 ml iaurt degresat
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi uleiul într-o tigaie şi adăugaţi carnea tăiată în cubuleţe. Rumeniţi-o, amestecând din când în când, până când scade toată apa lăsată de carne, apoi adăugaţi cartofii curăţaţi, întregi, dacă sunt mai mici sau tăiaţi, dacă sunt mai mari. Prăjiţi-i pe toate părţile, amestecându-i din când în când.

După 5 minute, adăugaţi utturoul tocat mărunt şi rozmarinul tocat mărunt şi frecat apoi într-un mojar cu puţină sare. Turnaţi pes¬te ingrediente 150ml apă şi lăsaţi vasul la foc potrivit. Amestecaţi din când în când şi când lichidul a scăzut la jumătate, opriţi focul. Serviţi preparatul cald.

Pui cu cartofi noi si rozmarin

Pui_cu_cartofi_noi_si_rozmarin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.