Pui cu cascaval si cartofi
PrinteazaPui cu cascaval si cartofi din: pui, ceapa, ciuperci, cascaval, smantana, cartofi.
- pieptul, aripile şi pulpele de la un pui mare
- 4 cepe medii
- 2 cutii ciuperci tăiate
- 1 rotiţă mică de caşcaval afumat
- 400 g smântână
- 500 g cartofi
Mod de preparare:
Pieptul şi pulpele de pui le tai în bucăţi mai mici şi le căleşti cateva minute. Adaugi ceapa tocată şi mai ţii totul pe foc 10 minute, la foc mediu. Adaugi ciupercile, sare, piper.
Fierbi cartofii şi îi tai în sferturi. Presari 2 linguri de caşcaval ras şi smântână.
Intr-o tavă, pui carnea cu ceapa şi ciupercile, apoi cartofii, iar deasupra razi restul de caşcaval. Dai la cuptor până prinde o crustă frumoasă.
Pui cu cascaval si cartofi
Pofta buna!