Pui cu cascaval
PrinteazaO reteta delicioasa de pui cu cascaval de oaie, patrunjel, otet, ulei, boia, piper, busuioc si sare.
- 2 bucăţi de piept de pui
- 100 g caşcaval de oaie
- 1 legătură pătrunjel
- 2 linguri oţet
- 2 linguri ulei
- 1/2 linguriţă de boia
- sare
- piper
- busuioc
Mod de preparare:
Tai caşcavalul cubuleţe, îl amesteci cu frunzele de pătrunjel şi cu busuiocul. Faci un buzunar în fiecare piept de pui şi îl umpli cu caşcavalul tăiat cubuleţe, amestecat cu pătrunjel şi busuioc şi prinzi cu scobitori.
Din 2 linguri de ulei, oţet, boia, sare şi piper, faci un amestec prin care treci bucăţile de pui şi apoi îl păstrezi. Le frigi pe grătar pe ambele părţi şi le ungi din când în când cu amestecul de mai sus.
Pofta buna!