Pui cu castane
PrinteazaPui cu castane din: ui, castane, ciuperci, carne tocata, ulei, sare, piper, nuca de cocos.
- l pui
- 1 kg castane comestibile
- 500 g ciuperci
- 500 g carne tocată
- ulei
- sare
- piper
- nucă de cocos
Mod de preparare:
Castanele se coc, se decojesc şi se toacă mărunt. Se amestecă într-o cratiţă cu ciupercile şi carnea tocată, adăugându-se nuca de cocos rasă, piperul şi sarea.
Se călesc, aproximativ un sfert de oră, în ulei, la foc potrivit. Puiul se spală şi se freacă bine cu mălai. Se spală din nou şi se umple cu amestecul preparat anterior. Se coase şi se pune la prăjit în cuptor, în ulei. Când s-a rumenit bine, se adaugă apă cât să-l acopere, se săreazăi şi se piperează.
Se lasă la foc potrivit până este bine fiert.
Se serveşte c.ald, cu piure de cartofi.
Pofta buna!