Pui cu ceapa si capere

Printeaza

Pui cu ceapa si capere din: piept de pui, ceapa, capere, lamai, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pui cu ceapa si capere

  • 4 felii piept de pui
  • o ceapă roşie
  • 4 linguri capere
  • sucul unei lămâi
  • o lămâie pentru servit
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea presărată cu sare $i piper pe ambele părţi se rumeneşte pe o parte în ulei.

Se scoate, se pune ceapa, curăţată şi tăiată rondele, se presară cu sare şi, când s-a înmuiat, se adaugă din nou carnea şi se pun caperele.

Se adaugă sucul de lămâie strecurat, se acoperă cu un capac şi se mai lasă pe foc 15 minute.

Se serveşte cu felii de lămâie şi coajă rasă de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.