Pui cu cimbru la capac

Printeaza

Pui cu cimbru la capac din: pulpe si pipt de pui, sare, ulei, cimbru.

Ingrediente:Pui cu cimbru la capac

  • 4 pulpe şi 2 bucăţi de piept de pui
  • sare
  • ulei
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea, crestaţi pulpele la încheieturi, desfaceţi pieptul în bucăţi mari şi săraţi uşor fiecare bucată de carne.

Puneţi apă să fiarbă într-o cratiţă sau o oală cu gura largă şi acoperiţi-o cu un capac. înainte de a pune vasul cu apă în cuptor, acoperiţi-1 un capac mare, adâncit, pe care să încapă toată carnea.

Lăsaţi friptura să se facă la foc tare timp de 1/2 oră.

Intoarceţi din când în când bucăţile de came ca să se rumenească uniform. Presăraţi cimbru peste friptură, continuaţi să frigeţi carnea încă 1/2 oră.

Serviţi friptura caldă cu garnitură de legume fierte: conopidă, cartofi, brocoli, morcovi — şi vin alb.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.