Pui cu ciuperci si mamaliguta

Printeaza

Pui cu ciuperci si mamaliguta din: malai, unt, piept de pui, ciuperci, usturoi, faina, rosii, supa sos worcester si patrunjel.

Ingrediente:Pui_cu_ciuperci_si_mamaliguta

  • 200 g malai instant
  • 30 g unt
  • 4 piepti de pui
  • 200 g ciuperci
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura faina
  • 400 g rosii cuburi (proaspete sau din conserva)
  • 600 ml supa
  • cateva picaturi de sos Worcester
  • 1 mana de patrunjel

 

Mod de preparare:

Se prepara mamaliga, se sareaza si se inglobeaza untul; se repartizeaza intr-o tava, sub forma unui strat de cativa cm. Se lasa sa se raceasca. Se prajeste carnea taiata bucati. Se adauga usturoi si ciupercile taiate felii.

Se mai inabusa 2 minute, se presara faina si se mai prajesc cateva minute. Se adauga rosiile si supa si se lasa sa fiarba la foc moale circa 15 minute.

Se decupeaza cerculete de mamaliga si se prajesc in tigaie, intr-o cantitate mica de ulei. Se condimenteaza sosul cu Worcester, sare si patrunjel si se serveste cu mamaliga.

Pui cu ciuperci si mamaliguta

Pui_cu_ciuperci_si_mamaliguta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.