Pui cu ciuperci si prune la cuptor

Printeaza

Pui cu ciuperci si prune la cuptorPui cu ciuperci si prune la cuptor

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui
  • 4 cartofi
  • 10 prune coapte
  • 6 ciuperci
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri bulion
  • 1 căpăţână usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o cureţi şi o pui în tava în care vei pregăti mâncarea. Cureţi apoi cartofii, ciupercile şi usturoiul, tai cartofii în patru, usturoiul feliuţe, iar prunele le speli şi le scoţi sâmburii.

Amesteci 1 cană de apă cu uleiul, usturoiul, sare, piper şi condiment după gust. Pui apoi cartofii, ciupercile şi prunele printre carne, torni zeama de usturoi si dai totul la cuptor.

Dupa 25 de minute scoti mancarea, adaugi bulionul desfacut cu 2 linguri de apa si mai lasi 10 minute sa se patrunda bine carnea.

Pui cu ciuperci si prune la cuptor

Pui cu ciuperci si prune la cuptor

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.