Pui cu ciuperci si prune la cuptor
PrinteazaPui cu ciuperci si prune la cuptor
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- 4 cartofi
- 10 prune coapte
- 6 ciuperci
- 4 linguri ulei
- 4 linguri bulion
- 1 căpăţână usturoi
- sare
- piper
- condimente
Mod de preparare:
Speli carnea, o cureţi şi o pui în tava în care vei pregăti mâncarea. Cureţi apoi cartofii, ciupercile şi usturoiul, tai cartofii în patru, usturoiul feliuţe, iar prunele le speli şi le scoţi sâmburii.
Amesteci 1 cană de apă cu uleiul, usturoiul, sare, piper şi condiment după gust. Pui apoi cartofii, ciupercile şi prunele printre carne, torni zeama de usturoi si dai totul la cuptor.
Dupa 25 de minute scoti mancarea, adaugi bulionul desfacut cu 2 linguri de apa si mai lasi 10 minute sa se patrunda bine carnea.
Pui cu ciuperci si prune la cuptor
Poftă bună!