Pui cu cocos şi salată de castraveţi
PrinteazaO reteta delicioasa de pui cu: cocos, albus, ulei, castravete, zahar tos, otet din vin alb.
- 1 albuş, bătut
- 2 piepţi de pui, fără pieliţă
- 3 linguri de cocos deshidratat
- 1 linguriţă ulei de floarea-soarelui
- 1 jumătate de castravete, feliat subţire pe diagonală
- o ceapă roşie mică, feliată subţire
- 1 linguriţe de zahăr tos
- 2 linguri de oţet din vin alb sau oţet din
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 180°C/gaz 6. Se asezonează albuşul. Intre timp se aşază feliile de castravete într-o strecurătoare, se presară cu puţină sare şi se lasă la scurs aprox. 5 minute.
Se înlătură excesul de zeamă de pe castravete cu ajutorul unui prosop de bucătărie. Se amestecă într-un bol ceapa, zahărul şi oţetul, apoi se adaugă castravetele şi se serveşte cu puiul pregătit în cuptor.
Pui cu cocos şi salată de castraveţi
Pofta buna!