Pui cu dovleac si ciuperci
PrinteazaPui cu dovleac si ciuperci din: piept de pui, sare, piper, ulei, ciuperci de padure, pulpa de dovleac, rozmarin, vin, supa de pui.
- 4 piepti de pui
- sare
- piper
- 2 linguri ulei
- 200 g ciuperci de padure
- 400 g pulpa de dovleac
- 2 fire de rozmarin
- 200 ml vin alb
- 600 ml supa de pui
Mod de preparare:
Se bate pieptul de pui, se sărează şi se piperează pe o parte şi pe cealaltă. Se încinge uleiul într-o cratiţă şi se prăjeşte carnea pe ambele feţe, timp de cca 2 min.
Se curăţă ciupercile şi se taie felii. Se decojeşte pulpa de dovleac şi se taie felii; se adaugă la carne, împreună cu ciupercile.
Se adaugă rozmarin, se toarnă vin şi se dă în clocot. Se adaugă în final supa şi se acoperă vasul cu un capac; se fierbe 25 min.
Se sărează şi se piperează sosul. Se serveşte cu pâine proaspătă.
Pui cu dovleac si ciuperci
Pofta buna!