Pui cu gogosari, masline si porumb
PrinteazaPui cu gogosari, masline si porumb din: piept de pui, gogosari, ceapa, usturoi, rosii, masline, porumb, sare, piper.
- 1 piept de pui
- 2 gogoşari
- 2 cepe
- 2-3 căţei de usturoi
- 7-8 roşii
- 10 măsline verzi
- 10 măsline negre
- 2-3 linguri porumb fiert
- sare
- piper
- cimbru
- 1 legătură verdeaţă
Mod de preparare:
Speli pieptul de pui, îl tai bucăţi şi după ce l-ai presărat cu cimbru, sare şi piper, îl căleşti în ulei. In acest timp, cureţi ceapa, usturoiul şi gogoşarii, decojeşti roşiile, toci usturoiul şi ceapa, tai gogoşarii fâşii şi roşiile bucăţele, le adaugi pe toate în uleiul în care ai prăjit puiul şi le laşi pe foc mic.
După ce s-au înmuiat gogoşarii, pui şi bucăţile de pui, măslinele şi porumbul şi mai căleşti totul pe foc mic 5-10 minute. La sfârşit, presari verdeaţa tocată şi mâncarea este gata.
Pui cu gogosari, masline si porumb
Poftă bună!