Pui cu gogosari si rozmarin

Printeaza

Pui cu gogosari si rozmarin din: pulpe de pui, boia, rozmarin, rosii, usturoi, gogosari, vin, untdelemn, apa, smantana, vegeta, sare.

Ingrediente :Pui cu gogosari si rozmarin

  • 4 pulpe de pui
  • 2 lingurite boia
  • 1 lingurita rozmarin pisat
  • 500 g rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 3 gogosari
  • 1/8 l vin rosu
  • 3 linguri untdelemn
  • 1/8 l apa
  • 4 linguri smantana subtire
  • 1 lingurita de vegeta
  • sare

 

Mod de preparare: 

Se freaca bine pulpele de pui cu putina sare, boia si rozmarinul pisat si se prajesc in doua linguri de untdelemn, pana ce se rumenesc frumos.

Se adauga rosiile taiate bucatele, catelul de usturoi curatat si zdrobit, vinul rosu si se lasa sa fiarba incet, circa 20 de minute.

Separat, se calesc gogosarii taiati cubulete, intr-o lingura de ulei bine incins, se sting cu apa si se mai lasa 15 minute sa fiarba incet, la foc mic.

Se adauga smantana si zeama de vegeta, se amesteca si se lasa sa mai dea un singur clocot.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.