Pui cu grepfruit

Printeaza

Pui cu grepfruit din: piept de pui, cimbru, sare, piper, ulei de masline, vin alb, supa de pui, grepfruit, miere, nasturel.

Ingrediente:Pui-cu_grepfruit

  • 4 bucăţi de piept de pui dezosate
  • 1/2 linguriţă de cimbru uscat
  • 1/2 linguriţă de sare
  • 1/4 linguriţă de piper negru măcinat
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1/4 cană de vin alb sec
  • 1/4 cană de supă de pui
  • 3 linguri de suc de grepfrut
  • 2 linguriţe de miere
  • 3 căni de fire de năsturel, mărunţite
  • 2 grepfruturi feliate, fără coajă

 

Mod de preparare:

Condimenteaza carnea cu cimbru şi jumătate din sare şi piper negru măcinat. Pune uleiul într-o tigaie şi încălzeşte-l la foc mic.

Rumeneşte pieptul de pui, câte 6 minute pe fiecare parte. Adaugă apoi următoarele 4 ingrediente. Fierbe amestecul până când cantitatea acestuia se reduce la 1/3 dintr-o cană. Adaugă sarea şi piperu negru rămas.

Aşază pe farfurii năsturelul mărunţit şi feliile de grepfrut. Completează cu carnea şi sosul.

Pui cu grepfruit

Pui-cu_grepfruit

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.