Pui cu grepfruit
PrinteazaPui cu grepfruit din: piept de pui, cimbru, sare, piper, ulei de masline, vin alb, supa de pui, grepfruit, miere, nasturel.
- 4 bucăţi de piept de pui dezosate
- 1/2 linguriţă de cimbru uscat
- 1/2 linguriţă de sare
- 1/4 linguriţă de piper negru măcinat
- 2 linguri de ulei de măsline
- 1/4 cană de vin alb sec
- 1/4 cană de supă de pui
- 3 linguri de suc de grepfrut
- 2 linguriţe de miere
- 3 căni de fire de năsturel, mărunţite
- 2 grepfruturi feliate, fără coajă
Mod de preparare:
Condimenteaza carnea cu cimbru şi jumătate din sare şi piper negru măcinat. Pune uleiul într-o tigaie şi încălzeşte-l la foc mic.
Rumeneşte pieptul de pui, câte 6 minute pe fiecare parte. Adaugă apoi următoarele 4 ingrediente. Fierbe amestecul până când cantitatea acestuia se reduce la 1/3 dintr-o cană. Adaugă sarea şi piperu negru rămas.
Aşază pe farfurii năsturelul mărunţit şi feliile de grepfrut. Completează cu carnea şi sosul.
Pui cu grepfruit
Pofta buna!