Pui cu iaurt si menta
PrinteazaPui cu iaurt şi mentă din: usturoi, iaurt, bulion, ulei, sare, piper, paprica, menta, copane de pui.
- 1 catel de usturoi
- 250 gr. iaurt
- 1 lingura de bulion
- 2 linguri de untdelemn
- sare
- piper
- un varf de cutit de paprica dulce
- 1 legatura de menta
- 2 copane de pui
Ingrediente sos:250 gr. iaurt, 1 lingura de suc de lamaie, 1/2 legatura de menta.
Mod de preparare:
Se zdrobeste catelul de usturoi si se amesteca cu iaurtul, bulionul, untdelemnul, condimentele si jumatate din legatura de menta tocata.
Se toarna peste copanele crude si se lasa sa se marineze o ora.
Se scot bucatile de pui din marinata si se prajesc in cratita cu ulei, sare si putina apa, pana ce se rumenesc.
Pentru sos: se amesteca iaurtul cu sucul de lamaie, sarea, piperul si restul de menta tocata.
Se serveste alaturi de pui.
Pofta buna!