Pui cu iaurt si menta

Printeaza

Pui cu iaurt şi mentă din:  usturoi, iaurt, bulion, ulei, sare, piper, paprica, menta, copane de pui.

Ingrediente:Pui cu iaurt şi mentă

  • 1 catel de usturoi
  • 250 gr. iaurt
  • 1 lingura de bulion
  • 2 linguri de untdelemn
  • sare
  • piper
  • un varf de cutit de paprica dulce
  • 1 legatura de menta
  • 2 copane de pui

Ingrediente sos:250 gr. iaurt, 1 lingura de suc de lamaie, 1/2 legatura de menta.

 

Mod de preparare:

Se zdrobeste catelul de usturoi si se amesteca cu iaurtul, bulionul, untdelemnul, condimentele si jumatate din legatura de menta tocata.

Se toarna peste copanele crude si se lasa sa se marineze o ora.

Se scot bucatile de pui din marinata si se prajesc in cratita cu ulei, sare si putina apa, pana ce se rumenesc.

Pentru sos: se amesteca iaurtul cu sucul de lamaie, sarea, piperul si restul de menta tocata.

Se serveste alaturi de pui.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.