Pui cu lapte

Printeaza

Pui cu lapte din: piept de pui, pulpe, unt, bacon, telemea, ceapa, rozmarin, lamaie, usturoi, lapte, sare, piper, nucsoara.

Ingrediente:Pui cu lapte

  • un piept de pui
  • 2 pulpe
  • 3 linguri unt
  • 5 felii bacon
  • 100 g telemea
  • o ceapă
  • o lingură rozmarin proaspăt
  • coaja tăiată a două lămâi
  • 10 căţei usturoi
  • 1/2 litru lapte sare
  • piper
  • nucşoară

 

Mod de preparare:

Carnea se presară cu sare si piper şi se rumeneşte în unt topit în cratiţa în care va fierbe.

Se adaugă apoi baconul, telemeaua rasă, ceapa, rozmarinul, coaja lămâilor, usturoiul curăţat, dar întreg, nucşoara.

Se toarnă şi laptele, se acoperă si se lasă la cuptor pentru 60-90 de minute.

Pe tot parcursul coacerii se stropeşte carnea din când în când cu zeamă din cratiţă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Iese foarte bun si foarte fraged

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.