Pui cu legume coapte

Printeaza

Pui cu legume coapte din: cartofi, ulei de masline, morcovi, dovlecel, praz, cimbru, rozmarin, piept de pui si supa de pui.

Ingrediente:Pui_cu_legume_coapte

  • 8 cartofi noi mici tăiaţi pe jumătate
  • 2 linguriţe ulei de măsline
  • 2 morcovi feliaţi
  • 1 dovlecel feliat
  • 1 praz feliat
  • câte 1 linguriţă de cimbru şi rozmarin, plus câte un fir sau două din fiecare
  • 2 piepţi de pui mici, fără piele
  • 150ml supă de pui

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte cuptorul la 180° C/gaz 6. Se pun cartofii într-o tavă mică împreună cu ulei, morcovi, dovlecel, praz, verdeţuri şi se asezonează. Se dau la cuptor timp de 30 de minute, până când încep să se rumenească.

Se scot, se amestecă legumele, se aşază pieptul de pui printre ele, apoi se pune din nou la cuptor timp de 15 minute. Se toarnă supa, apoi se fierb încă 5 minute sau până când puiul şi legumele sunt pătrunse.

Pui cu legume coapte

Pui_cu_legume_coapte

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. Corina Calinescu

    sa vedem ce-mi iese ca ma apuc sa gatesc acum 🙂

  2. Ceva usor si simplu

  3. vreau si eu pui cu legume coapte

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.