Pui cu legume in aluat
PrinteazaPui cu legume in aluat din: aluat, piept de pui, amestec de legume, smantana, amidon, supa de carne, sare, piper si ulei.
- 350 g aluat fraged
- 1 piept mare de pui
- 1 punga cu amestec de legume congelate
- 1 lingura cu smantana de gatit
- 1 lingurita cu amidon
- 1 ceasca de supa de carne sau de legume
- sare
- piper in patru culori
- ulei
Mod de preparare:
Taie carnea în bucăţi. Pune-le la călit într-o lingură cu ulei, un praf de sare şi 1/2 linguriţă cu piper măcinat.
Lasă 2-3 minute, până ce se aureşte, apoi stinge cu supa, adaugă amidonul şi ţine la foc mic până ce se îngroaşă sosul.
Toarnă smântână, legumele dezgheţate, amestecă şi lasă pe foc până ce dă în undă.
Toarnă totul într-o formă rezistentă la foc (de preferat, din ceramică) şi acoperă cu capac din aluat pe care-l lipeşti bine cu furculiţa de marginile formei.
Dă la cuptorul încins, la foc potrivit, 30 de minute.
Pui cu legume in aluat
Pofta buna!