Pui cu legume şi ciuperci

Printeaza

Pui cu legume şi ciuperci din: piept de pui, ciuperci, morcovi, mazare, smantana, ceapa verde, unt, sare, piper, ulei.Pui cu legume si ciuperci

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 200 g ciuperci
  • 5 morcovi
  • 150 g mazăre
  • 400 ml smântână
  • 2 fire ceapă verde
  • 1 lingură unt
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi morcovii, îi tai ron­dele şi îi fierbi în apă cu sare, iar separat fierbi mazărea. Tai pieptul bucăţi şi le rumeneşti în 2 lin­guri de ulei, iar când sunt gata le scoţi pe o far­furie. Cureţi şi ciupercile, le tai felii, le căleşti în unt, adaugi morcovii fierţi, mazărea şi smântână.

După 5 minute pui camea rumenită, sare, piper după gust şi ceapa tocată. Mai laşi mâncarea să dea în 2-3 clocote şi o dai deoparte. E şi mai bună cu un praf de piper alb deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.