Pui cu mango

Printeaza

Pui cu mango din: piept de pui, mango, ulei, ceapa, usturoi, ardei, ghimbir, sos de soia, patrunjel, orez.

Ingrediente:Pui_cu_mango

  • 400 g piept de pui dezosat
  • 1 mango tăiat feliuţe
  • 3 linguri cu ulei de alune
  • 1 ceapă medie, feliată
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ardei iute roşu
  • 2 cm bucată de ghimbir, tăiat în fâşii subţiri
  • 1/2 ardei gras roşu, tăiat fâşii subţiri
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1 morcov
  • 2 linguri cu sos de soia
  • 2 linguri cu sos Hoisin
  • 2 cepe verzi
  • pătrunjel verde
  • orez cu bob lung, fiert

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-un wok (sau tigaie mare) şi adaugă ceapa. Prăjeşte 30 de secunde la foc iute, amestecând, apoi adaugă usturoiul, ghimbirul şi ardeiul iute. Continuă prăjirea alte 30 de secunde.

Adaugă morcovul şi continuă prăjirea 1 minut, cu atenţie, ca ceapa şi usturoiul să nu se ardă. Adaugă sosul de soia şi ardeii graşi. Amestecă bine şi lasă să se prăjească 1 minut.

Adaugă carnea tăiată în bucăţele, sosul Hoisin şi feliile de mango. Amestecă 1 minut, continuu, la foc iute. Serveşte cu orez.

Pui cu mango

Pui_cu_mango

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.