Pui cu măsline si sos de lămaie
PrinteazaO reteta delicioasa de pui cu masline, lamaie, supa de legume, ardei rosu, ulei, mustar, coriandru.
- 600g piept de pui
- 3 cepe
- 200g măsline
- 1 lămâie
- 200ml supa de legume
- 1 ardei gras roşu
- 100ml ulei
- 1 linguriţă muştar
- 1 linguriţă pudra de coriandru
Mod de preparare:
Curăţaţi carnea de pielite, prăjiţi-o întreagă în ulei până se rumeneşte, apoi tăiaţi-o în felii. Căliţi ceapa în uleiul rămas de la prăjirea cărnii şi după 10 minute, adăugaţi feliile de piept, ardeiul, măslinele, supa, muştarul, coriandrul, zeama de lămâie şi potriviţi de sare şi piper.
Lăsaţi preparatul încă 5 minute la foc mic înainte de servire.
Pui cu măsline si sos de lămaie
Pofta buna!