Pui cu mere si visine

Printeaza

Pui cu mere si visine din: piept de pui, mere, visine, untua, ulei, tarhon, sare, piper.

Ingrediente:Pui cu mere si visine

  • 1 kg piept de pui
  • 4 mere
  • 300 g visine
  • 150 g untura de gaina sau gasca
  • 50 ml ulei
  • 3-4 fire de tarhon
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incingeţi într-o tigaie untura şi prăjiţi la foc mic pieptul de pui curăţat, spălat, tăiat în felii şi condimentat. Rumeniţi-l bine, apoi scoateţi-l şi păstraţi-l la cald. In grăsimea rămasă adăugaţi uleiul şi puneţi vişinele fără sâmburi şi merele spălate curăţate de sâmburi şi tăiate în feliuţe.

Presăraţi fructele cu sare şi piper şi adăugaţi tarhonul tocat mărunt. Acoperiţi tigaia cu un capac şi lăsaţi-o la foc mic 3-4 minute. Serviţi pieptul de pui stropit cu sosul format în tigaie şi cu fructele călite alături.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.