Pui cu migdale si curry

Printeaza

Pui cu migdale si curry din: piept de pui, curry, migdale, iaurt, ulei.

Ingrediente:Pui cu migdale si curry

  • 2 piepţi de pui
  • 1 lingură ulei
  • 2 linguri pastă de curry
  • 200 g iaurt
  • 2 linguri migdale rumenite

 

Mod de preparare:

Taie doi piepţi de pui în bucăţi şi prăjeşte în o lingură ulei de floarea-soarelui 5 minute. Adaugă două linguri pastă de curry şi continuă să ţii pe foc 30 de secunde, apoi pune 200 g iaurt natur şi lasă să fiarbă la foc mic 5-10 minute, până când carnea se pătrunde.

Adaugă două linguri migdale rumenite, tocate, înainte de a servi, alături de chifle proaspete.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.