Pui cu morcovi si ceapa la tigaie
PrinteazaPui cu morcovi si ceapa la tigaie din: pulpe de pui, morcovi, ceapa, faina, supa de pui, rozmarin, ulei, sare si piper.
- 4 pulpe de pui
- 4 morcovi
- 2 cepe
- o lingurita faina
- 500 ml supa falsa de pui
- 2 lingurite rozmarin uscat
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se rumeneşte uşor pe ambele părţi. Se scoate si, în acelaşi ulei, se pune ceapa tăiată peştişori.
După ce a devenit translucidă, se pune făina şi se rumeneşte foarte puţin. Apoi, se stinge cu supă, amestecând pentru a desface făina.
Se pun carnea şi morcovii, se presară rozmarin, sare şi piper, se mai pune supă cât să cuprindă un pic pulpele şi se lasă la fiert.
Pe măsură ce se evaporă supa, se adaugă din nou şi se fierbe până ce carnea este gata.
Pui cu morcovi si ceapa la tigaie
Pofta buna!