Pui cu mozzarella, pancetta şi cimbru

Printeaza

Incinge cuptorul la 200°C. Feliază un bulgăre de mozzarella de 125 g şi acoperă cu feliile 4 piepţi de pui. Adaugă peste fiecare câte 1 fir de cimbru, apoi înfăşoară fiecare bucată de carne cu câte 2 felii de pancetta sau bacon.

Aşază puiul într-o tavă şi stropeşte-l cu 1 lingură ulei de măsline, apoi asezonează. Dă-l la cuptor 15-20 de minute, apoi sub grill sau pe grătar câteva minute, până se rumeneşte pancetta, dacă e nevoie.

Retete_15

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.