Pui cu orez si legume
PrinteazaO reteta delicioasa de pui cu orez, fasole verde, broccoli, ulei de masline, ardei capia, sare, piper, unt.
- 300 g orez cu bobul lung
- 200 g fasole verde păstăi
- 200 g broccoli
- 2 linguriţe ulei de măsline
- 2-3 ardei capia
- sare
- piper
- 100 g unt
- 500 g piept de pui
Mod de preparare:
Se spală orezul şi se pune să fiarbă la foc mic într-o oală de 2 litri, cu apă clocotită, sare şi ulei de măsline. După ce a fiert, se dă de-o parte.
Separat, se spală legumele şi se fierb în apă cu sare, mai puţin ardeii. După aceea, se scot în sită şi se lasă să se scurgă. Ardeii se taie faşii.
Se feliază pieptul de pui, se unge cu untul moale şi se condimentează cu sare, piper şi usturoi măcinat. Se rumeneşte pe grătar.
Puiul se serveşte cu legumele fierte şi cu orezul.
Pui cu orez si legume
Pofta buna!