Pui cu orez
PrinteazaO reteta delicioasa de pui cu: supa, orez, sare, piper, ardei gras, rosii, mazare, boia dulce, piper.
- 600 ml supă
- 250g orez
- 4 pulpe de pui
- sare
- piper
- 2 ardei graşi verzi
- 250 g roşii
- 300 g mazăre congelată
- 1 lingură boia de ardei, dulce
- 1 linguriţă piper Cayenne
Mod de preparare:
Incingeţi cuptorul la 175°C. Puneţi într-o tigaie cu mâner termorezistent orezul şi 300 ml supă fierbinte. Spălaţi pulpele de pui, uscaţi-le cu un şervet de bucătărie, săraţi-le şi piperaţi-le.
Aşezaţi-le în tigaie cu partea cu piele în jos şi daţi-le la cuptor cca. 25 de minute. Indepărtaţi seminţele ardeilor şi roşiilor, apoi tăiaţi totul cubuleţe.
Amestecaţi-le împreună cu mazărea în orez,, apoi condimentaţi-1 cu piper, boia şi piper cayenne. întoarceţi pulpele şi fierbeţi totul înăbuşit alte 15 minute.
Pui cu orez
Poftă bună!