Pui cu pastai

Printeaza

Pui cu pastai din: piept de pui, fasole, ulei, ardei, sare, piper.

Ingrediente:Pui cu pastai

  • 500 g fasole verde păstăi
  • un piept de pui
  • 150 ml suc de roşii
  • un ardei gras
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ardeiul se taie cubuiete sau fâşii care se pun la călit în ulei. Se presară cu sare şi se pune carnea tăiată cubuiete. Când a devenit albă complet, se acoperă cu apă şi se fierbe.

Când a scăzut apa, se pune fasolea, se adaugă foarte puţină apă şi se lasă 5 minute. Se toarnă sucul de roşii şi se mai lasă 5 minute pe foc.

Se potriveşte gustul de sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.