Pui cu paste tortiglioni

Printeaza

Pui cu paste tortiglioni din: paste, piept d epui, pudra de ustuoi, zucchini, ulei de masline, sos, prosciutto, parmezan.

Ingrediente:Pui_cu_paste_tortiglioni

  • 230 g de paste tortiglioni
  • 500 g de piept de pui dezosat, fara piele, cuburi
  • 1/2 lingurita de pudra de usturoi
  • 3 dovlecei zucchini, curatati, taiati pe jumatate in lungime, feliati
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 ceasca de sos pentru paste
  • 60 g de prosciutto, taiat cuburi mici
  • 1/2 ceasca de parmezan

 

Mod de preparare:

Prepara pastele potrivit instrucţiunilor de pe ambalaj. Trece carnea prin pudra de usturoi. Adauga zucchini in cratita in care fierb pastele, cu aproximativ 1-2 minute inainte ca acestea sa fie gata. Strecoara totul.

Incalzeste uleiul la temperatura mare, in acelasi recipient pe care l-ai folosit pentru a prepara pastele. Pune si pieptul de pui. Amesteca timp de patru minute. Adauga sosul pentru paste si lasa preparatul pe aragaz inca trei minute.

Completeaza cu feliile de zucchini si cu pastele. Potriveste aragazul la foc mic si dupa aproximativ cinci minute adauga prosciutto. Adauga la fiecare portie parmezanul dat prin razatoare.

Pui cu paste tortiglioni

Pui_cu_paste_tortiglioni

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.