Pui cu patrunjel si smantana

Printeaza

Pui cu patrunjel si smantana din: pui, ceapa, untdelemn, rosie, smantana, faina, patrunjel, ou.

Ingrediente:

  • un pui
  • o ceapă
  • o lingură untdelemn
  • o reoşie mică
  • 500 ml smântână
  • o linguriţă făină
  • o legătură pătrunjel verde
  • un ou

 

Mod de preparare Pui cu patrunjel si smantana:

înăbuşă bucăţile de pui, împreună ccu ceapa, în untdelemn, la foc mic, apoi se toarnă apă cât să acopere carnea.

adaugă roşia fără seminţe şi, când carnea este fiartă, se scoate roşia, se toarnă smântână amestecată cu făina, gălbenuşul, pătrunjelul verde tocat şi se lasă să mai dea în două-trei clocote.

serveşte cu mămăliguţă caldă.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Nutriția adecvată: Macronutrienții, Micronutrienții si Importanța Hidratării

Nutriția adecvată este esențială pentru sănătatea și bunăstarea generală. Ea implică consumul echilibrat de macronutrienți și micronutrienți, precum și o hidratare adecvată. Înțelegerea acestor elemente fundamentale te poate ajuta să faci alegeri mai bune pentru dieta ta. Macronutrienții: Proteine, Carbohidrați, Grăsimi Proteinele sunt esențiale pentru repararea și construirea […]

Supă de Gâscă cu Legume

gasca, cartofi, morcovi, radacina de telina, ceapa, usturoi, apa, frunza de dafin, sare, piper, patrunjel. În căutarea unei rețete care să vă încânte simțurile și să aducă confortul tradițional în bucătăria dumneavoastră? Supa de gâscă cu legume este răspunsul perfect. Această rețetă, bogată în arome și texturi, combină carnea […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.