Pui cu patrunjel si smantana

Printeaza

Pui cu patrunjel si smantana din: pui, ceapa, untdelemn, rosie, smantana, faina, patrunjel, ou.

Ingrediente:

  • un pui
  • o ceapă
  • o lingură untdelemn
  • o reoşie mică
  • 500 ml smântână
  • o linguriţă făină
  • o legătură pătrunjel verde
  • un ou

 

Mod de preparare Pui cu patrunjel si smantana:

Se înăbuşă bucăţile de pui, împreună ccu ceapa, în untdelemn, la foc mic, apoi se toarnă apă cât să acopere carnea.

Se adaugă roşia fără seminţe şi, când carnea este fiartă, se scoate roşia, se toarnă smântână amestecată cu făina, gălbenuşul, pătrunjelul verde tocat şi se lasă să mai dea în două-trei clocote.

Se serveşte cu mămăliguţă caldă.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.