Pui cu prune
PrinteazaO reteta delicioasa de piept de pui cu:prune, miere, bere, ulei, sos de soia, sare, piper.
Ingrediente:
- 600 g piept de pui
- 400 g prune
- 50 g miere
- 50 ml bere
- 50 ml ulei
- 30 g sos de soia
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi pieptul de pui de pieliţă şi îl tranşezi în bucăţi mai mari. într-o tigaie pui la încins uleiul şi sosul de soia. Aşezi bucăţile de piept de pui să se rumenească pe ambele părţi. Stropeşti cu bere şi condimentezi cu sare, piper şi miere.
Când carnea este prăjită, pui prunele curăţate de sâmburi şi tăiate în două şi căleşti totul puţin. Serveşti pieptul de pui alături de prune şi de sosul din tigaie. Ornezi totul cu frunze de pătrunjel.
Pofta buna!