Pui cu rosii cherry
PrinteazaPui cu rosii cherry din: pulpe de pui, rosii, ardei, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper.
- 2 pulpe de pui
- 200 g roşii cherry
- 1 ardei gras galben
- 1 ardei gras roşu
- 1 ceapă mică
- 2 căţei de usturoi
- 3 linguri roşii pasate (din conservă)
- 1 linguriţă pastă de ardei
- 1 lingură ulei
- sare
- piper
- pătrunjel
Mod de preparare:
Dă pulpele cu sare şi piper Lasă-le să se înăbuşe, apoi rumeneşte-le. Scoate-le pe un platou.
Scufundă roşiile câteva minute în apă fierbinte, apoi în apă rece şi decojeşte-le cu grijă. Căleşte ceapa cu usturoiul, adaugă roşiile pasate din conservă, pasta de ardei şi lasă să dea în clocot.
Pune carnea în tigaia cu sos, împreună cu roşiile decojite şi ardeii tăiaţi rondele.
Mai lasă câteva minute pe foc, apoi presară verdeaţă.
Pofta buna!