Pui cu roşii si boia de ardei

Printeaza

Pui cu roşii si boia de ardei

Ingrediente:Pui cu roşii si boia de ardei

  • 1 pui
  • 1 lingură unt
  • 1 ceapă
  • linguriţă făină
  • 750 g roşii
  • 1/2 linguriţă boia de ardei
  • sare
  • un praf de zahăr

 

Mod de preparare:

Bucăţile de pui se prăjesc înăbuşit în unt. Cînd sînt aproape gata, se adaugă ceapa tocată mărunt şi făina, amestecînd cu lingura, apoi se pun roşiile tăiate jumătăţi şi scuturate de seminţe, boiaua, sarea şi zahărul.

Se lasă să fiarbă la foc mic (cu cratiţa acoperită) pînă cînd roşiile sînt fierte.

În timpul fiertului nu se amestecă cu lingura; se mişcă cra­tiţa încet dintr-o parte în alta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.