Pui cu rosii si mascarpone
PrinteazaO reteta simpla de pui cu rosii si mascarpone din: piept de pui, ceapa, usturoi, rosii, mascarpone, busuioc si ulei.
- 1 piept de pui
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 500 g roşii
- 2 linguri cu mascarpone
- busuioc
- ulei
Modd e preparare:
Spala pieptul de pui, taie-l in patru, unge-l cu putin ulei si rumeneste-l pe gratarul incins. Separat inabusa ceapa, dupa care pune usturoiul taiat feliute si rosiile oparite, decojite si pasate.
Lasa pe foc pana se leaga sosul. Adauga cele doua linguri de mascarpone si frunze proaspete de busuioc tocate.
Toarna sosul peste bucatile de pui, bine rumenite si lasa la cuptor, la foc mic aproximativ 15-20 de minute.
Pui cu rosii si mascarpone
Poftă bună!