Pui cu rosii si patrunjel
PrinteazaPui cu rosii si patrunjel din: unt, ulei, rosii, pui, ceapa, usturoi, faina, patrunjel.
- 2 linguri unt
- 1 lingură ulei
- 4-5 roşii
- 1 pui
- sare
- piper
- 1 ceapă
- 3-4 căţei usturoi
- 1 linguriţă făină
- 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Speli, porţionezi puiul, îl usuci, îl dai cu sare şi piper şi îl ţii la rece 30 de minute. Topeşti untul, adaugi uleiul şi rumeneşti bucăţile de carne, apoi le laşi deoparte.
In aceeaşi tigaie căleşti ceapa mărunţită, presari un praf de sare şi unul de piper, pui usturoiul, apoi roşiile date prin râzătoare şi amestecate cu făina.
Laşi 10 minute şi adaugi bucăţile de pui, apoi dai vasul la cuptor şi îl laşi până când scade sosul. Serveşti cu pătrunjel tăiat fin.
Pofta buna!