Pui cu smantana si patrunjel

Printeaza

Pui cu smantana si patrunjel din: pui, ceapa, untdelemn, rosie, smantana, faina, patrujel, ou.

Ingrediente:Pui cu smantana si patrunjel

  • un pui
  • o ceapă
  • o lingură untdelemn
  • o reoşie mică
  • 500 ml smântână
  • o linguriţă făină
  • o legătură pătrunjel verde
  • un ou

 

Mod de preparare:

Se înăbuşă bucăţile de pui, împreună cu ceapa, în untdelemn, la foc mic, apoi se toarnă apă cât să acopere carnea.

Se adaugă roşia fără seminţe şi, când carnea este fiartă, se scoate roşia, se toarnă smântână amestecată cu făina, gălbenuşul, pătrunjelul verde tocat şi se Masă să mai dea în două-trei clocote.

Se serveşte cu mămăligjuţă caldă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.