Pui cu sos de mere

Printeaza

Pui cu sos de mere

Ingrediente:Pui cu sos de mere

  • carne de pui (de preferinţă piept)
  • mere acrişoare
  • ulei sau margarină
  • sare
  • cimbru
  • 2 căni apă

 

Mod de preparare:

Pui carnea de pui într-un castron, o ungi bine cu ulei şi cu cimbru, o aşezi înt-o tavă cu apă şi o ţii la cuptor 30 de minute.

Intre imp pregăteşti sosul astfel: merele, curăţate şi tăiate felii sau date prin răzătoare, le pui la fiert cu apă cât să le acopere şi le laşi la fiert până se fac ca un sos.

Când carnea este gata, toni sosul peste ea şi o mai laşi 2-3 minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.